25 Ιανουαρίου 2018 / Ο Οργανισμός «Μαζί για το Παιδί» Τιμά το ΙΣΝ σε Ειδική Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και την Κοινωνική Προσφορά

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, 2018, η Ένωση Κοινωφελών Σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μαζί για το Παιδί», διoργάνωσε εκδήλωση προκειμένου να τιμήσει και να βραβεύσει ανθρώπους που επιδεικνύουν σημαντικό εθελοντικό έργο και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ένωση τίμησε τους υποστηρικτές του έργου της, μεταξύ άλλων, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το ΙΣΝ έχει υποστηρίξει το «Μαζί για το Παιδί» με δωρεές που αφορούν στη λειτουργία της Γραμμής Υποστήριξης «Μαζί για το Παιδί», η οποία προσφέρει συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς από εξειδικευμένους κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους καθώς και τη δημιουργία μονάδας πρώιμης παρέμβασης/αποκατάστασης παιδιών στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στο τμήμα Καλλιθέας. Επίσης, το ΙΣΝ έχει υποστηρίξει πολλούς οργανισμούς – μέλη της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, του Σωματείου «Φίλοι του Θεοτόκος» και το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Η οργάνωση «Μαζί με το Παιδί» αποτελεί ένωση δέκα σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα οποία συνεργάζονται και συντονίζουν τις προσπάθειές τους προς όφελος των παιδιών που έχουν ανάγκη μετανοσοκομειακής υποστήριξης, καθώς και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», εδώ.